CyberChimps Slider

iFeature Pro 5 Slider

The New Touch Friendly iFeature Pro 5 Slider now responds to any mobile touch device.

CyberChimps Blueprint

Responsive Design

With iFeature Pro 5 and touch friendly responsive design you can now control your website on any device.

CyberChimps Help

Excellent Support

Need help? Read the instructions and please visit our dedicated Pro Support Forum.

Te és a DXN

Téged is gyakran foglalkoztat a gondolat, hogy nincs más kitörési pont, mint az MLM? Hidd el, van megoldás!

Keress egy olyan terméket, amit minden nap fogyasztasz és beszélj róla másoknak is, mint eddig, amikor semmi anyagi érdekeltséged nem fűződött hozzá! Ilyen egyszerű! Semmi több!

 

Két jó hírem van:

1. Nem kell tovább keresned, megtaláltad ezt a terméket: a ganodermás kávét!

2. Te is meg tudod csinálni!

 

 

 

dxn üzlet

 

 

Miért éppen DXN hálózatépítés?

 

Mert nincs annál szebb dolog, mint amikor azzal keresel pénzt, amit mások kávészünetnek hívnak!

 

Ha már eldöntötted, hogy mélyebben beleásod magad a hálózatépítés rejtelmeibe, és elindulsz az anyagi függetlenség útján, információk tömkelegét találod az interneten. Profi szakemberek és önjelölt guruk kínálják magukat és megoldásaikat, a te életedre.

 

Van egy rossz hírem, de ezt rögtön az elején tisztáznunk kell: Munka nélkül nem fog menni! Hiába a professzionális marketing és a segédanyagok, a saját sikeredhez elsősorban TE kellesz! Ha ezek után is van még kitartásod, olvass tovább!

 

Ezen az oldalon nem találsz semmilyen letölthető tanulmányt, és nem akarok neked semmit eladni. Egy lehetőségre hívom fel a figyelmedet. Az én sikerem nélküled is garantált, a tiédhez TE kellesz!

 

 

Nézzük lépésről lépésre, mit kell tenned:

1. El kell döntened, akarsz-e dolgozni, a szabadidődből heti néhány órát rá tudsz-e arra szánni, hogy ezzel az üzlettel foglalkozz az interneten, és van-e kb. 5.000 (ötezer!) forintnyi szabad pénzösszeged, aminek hiánya nem veszélyezteti a saját és családi életviteledet.
Egy nagyon fontos jó tanács! Csak akkor kezdj foglalkozni ezzel az üzlettel, ha tudsz benne hinni, ha tudsz érte lelkesedni, ha úgy érzed jó kedvvel tudnád ezt csinálni! Hogy miért fontos ez ennyire? Ebben a videóban bővebben hallhatsz róla.

2. Ha végképp nem tudlak lebeszélni arról, hogy jó kedvvel, sok munkával, nagyon sok pénzt keress, akkor töltsd ki a tagsági szerződés online változatát ide kattintva!

3. A következő, kellemetlen lépést sajnos nem lehet elkerülni, ha jutalékot szeretnél később felvenni: ki kell fizetned a regisztrációs díjat (egyszeri 5.000 Ft), mely tartalmaz egy bemutató csomagot sok hasznos marketinganyaggal.

4. Wedd birtokba a személyes webirodádat, ahonnan folyamatosan monitorozhatod és menedzselheted a hálózatodat. Mit gondolsz, jól indul az üzlet? Szerinted másokat is érdekelni fog?

5. Befejezésül már csak két teendőd van:

Tanulni
Néhány információt magadba szívni, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, amiket már mások elkövettek. Ehhez szintén kiváló felület a zárt, értékesítést támogató webiroda (eWORLD) rendszer, ahol minden tudást megtalálsz, ami a sikeredhez szükséges.

Cselekedni
Minél több emberrel megkóstoltatni a kávét, és minél több embernek elárulni a saját weboldalad címét.

+ Bónuszként esténként, lefekvés előtt megnézheted a hálózatod fejlődését. Ha aktívan tevékenykedsz, hidd el, nem lesz rossz érzés :-)!

 

Nyomd meg a gombot! Mire várnál még?

 

 

DXN ÜZLET